Rozjásaný trailer zvěstuje příchod PlanetSide 2 na PS4
zdroj: tisková zpráva

Rozjásaný trailer zvěstuje příchod PlanetSide 2 na PS4

24. 6. 2015 10:55 | Video | autor: Aleš Smutný |

Free-to-play MMOFPS PlanetSide 2 se konečně dočkala své premiéry i na PlayStation 4 a tuto událost oslavuje novým videem. Pokud se hra od doby, kdy jsem ji hrál na PC nezměnila, pak je toto video poněkud zavádějící, protože evokuje spíše akci typu Halo a ne poměrně specifický styl PlanetSide 2. Nic to ale nemění na tom, že si můžete hru zkusit sami a zdarma a zjistit, zda vám její styl sedne.

Co se týče dalších informací ohledně PS4 verze, pro hraní PlanetSide 2 nepotřebuje PS Plus účet. Hra je spuštěná po několika měsících uzavřené bety a bude stejně jako na PC následovat free-to-play model. Kromě mikrotransakcí nabízí i prémiové členství za 15 dolarů na měsíc, ale pokud se od dob PC nic nezměnilo, s klidem mohu konstatovat, že hru si užijete i bez investice jediné koruny.

Pravda, po čase se odemykání nového vybavení stávalo poněkud tvrdým grindem, ale na druhou stranu, jako FPS s desítkami až stovkami hráčů fungoval titul skvěle i když jste měli třeba základní vybavení – a to jste neměli, protože během prvních hodin až desítek hodin jste si odemkli dostatek nových hraček na to, aby hra nebyla stereotypní. A až dojde čas na případnou investici, kdy už vás F2P systém pošťuchuje, máte za sebou tolik hraní, že víte, zda chcete grindovat, zaplatit a nebo zda vám hra dala vše co mohla a vy pohnete se dál, k jinému titulu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články