Rocksteady zvou na první z pravidelných procházek virtuálním Gothamem v Batman: Arkham Knight
zdroj: tisková zpráva

Rocksteady zvou na první z pravidelných procházek virtuálním Gothamem v Batman: Arkham Knight

11. 5. 2015 18:25 | Video | autor: Honza Konfršt |

První ryze next-genové dobrodružství temného rytíře je na spadnutí a do vydání Batman: Arkham Knight již zbývá pouze něco málo přes měsíc času. To samozřejmě nenchává PR oddělení Warner Bros. chladné, a vydavatel tak spouští seriál jménem Arkham Insider, který se věnuje tvorbě této hry. Počínaje tímto dílem budeme moci týden co týden nahlížet pod pokličku vývoje nového Batmana. Aktuální díl servíruje komentovaný pohled na jeden z prozatím posledních trailerů na hru a zodpovídá některé palčivé otázky z řad hráčské obce.

Dvojice vývojářů studia Rocksteady rozebírá trailer jménem All Who Follow You a skrze jejich vyprávění se dozvídáme i něco zajímavého z mechanismů hry. Dnes představeným nejvýznamnějším prvkem je bez debat systém Dual Play – ten hráčům poskytne možnost ovládat Batmanovy spojence a přepínat mezi nimi přímo v průběhu hry – můžete tak načnout protivníka v roli samotného Batmana, pak ale klidně přepněte třeba například do kůže Catwoman a doražte jej s větší grácií.

Vidět můžete také Riddlerovu armádu robotů a způsob, jakým se s nimi hodlá vypořádat třeba právě svérázná kočičí žena. Video nakonec končí rozhovorem s hlavním designérem série, který zodpovídá pětici otázek vybraných z řad zvědavé komunity. Skrze jeho slova se tak například dozvídáme, že zničit tanky lze i po svých a bez pomoci Batmobilu, či že za celý průchod hrou nenarazíte na jedinou nahrávací obrazovku. Teď už se ale nenechte rušit a vychutnejte si následující video doprovázené skutečně nadšeným zaměstnancem marketingového oddělení.

Nejnovější články