Rise of Incarnates připomíná svou existenci novým trailerem
zdroj: tisková zpráva

Rise of Incarnates připomíná svou existenci novým trailerem

28. 7. 2014 12:05 | Video | autor: Aleš Smutný |

Přiznejte se, že jste skoro zapomněli na oznámení free-to-play multiplayerové bojovky Rise of Incarnates? Mně v paměti tuhle multiplayerovou bojovku od Namco drží primárně postava šíleného nekromanta, který se po mapě pohybuje na neustále se převalujících haldách mrtvol. Což poukazuje na nadějnou tvůrčí fantazii a fakt, že se tu snad zrodí překvapení. Nyní hra připomíná svou existenci novým trailerem.

Ačkoliv Rise of Incarnates stále chybí nějaká opravdu výjimečná myšlenka či prvek, který by jej odlišil od jiných free-to-play titulů, pořád je tu pár věcí, které dávají naději. Minimálně má za sebou tým, který stojí za SoulCaliburem a Tekkenem a z hlediska herního systému zase hra inklinuje ke Gundam. V jednotlivých arénách se spolu budou utkávat dva páry bojovníků, přičemž každá postava má být unikátní svým herním stylem. Pár z nich se objeví i v novém traileru, ale ty jsme viděli už v tom z oznámení hry.

V rámci trhu se titul pokusí kromě propracovaného soubojového systému zaujmout i rozlehlými trojrozměrnými arénami, kde budete poletovat, využívat okolních budov apod. Klíčové ale bude pro úspěch hry i zpracování free-to-play systému a samozřejmě také rozmanitost hrdinů. Rise of Incarnates představuje momentální pokusy Namco Bandai na poli free-to-play a trochu se bojím, že jejich nezkušenost by zde mohla sehrát neblahou roli. Momentálně je testována alfa, vy se můžete přihlásit do bety, přičemž plná verze by měla vyjít na PC ještě letos.

zdroj: Archiv

Nejnovější články