Remaster Crashe Bandicoota předvádí záběry z druhého dílu
zdroj: tisková zpráva

Remaster Crashe Bandicoota předvádí záběry z druhého dílu

14. 3. 2017 10:30 | Video | autor: Václav Pecháček |

Adam vás ve svém článku už před časem informoval, že v červnu vyjde remaster původní trilogie legendární série Crash Bandicoot. V balíčku Crash Bandicoot N. Sane Trilogy došlo k obligátnímu vylepšení textur, ale také hudby a spousty dalších aspektů, díky nimž vás čeká „moderně vypadající plošinovka, která se v dnešní konkurenci neztratí.“ Bohužel tedy jen na PlayStation 4. Ale proč o tom píšu: v novém videu se můžete mrknout na více než tři minuty záběrů přímo z hraní.

Úroveň, po níž Crash poskakuje, poletuje a popojíždí, v níž rozkopává bedny a kytičky a kde se občas taky utopí, se jmenuje Hang Eight a pochází ze hry Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back. Crash se v tu pokusí přežít na zaminované řece za pomoci svého věrného jet boardu a nepřekonatelných akrobatických schopností.

zdroj: Archiv

Pamětníci můžou směle porovnávat, vypichovat nedostatky, všímat si drobných změn nebo naopak nostalgicky vzdychat nad tím, že jim tenhle remaster určitě splní všechny jejich dětské sny. Faktem ovšem zůstává, že Adamův výše zmíněný citát byl právě oficiálně potvrzen – N. Sane Trilogy rozhodně vypadá jako pěkná moderní plošinovka. Majitelé PS4 se mají 30. června letošního roku na co těšit.

Nejnovější články