Remake Ratchet & Clank přinese nový obsah a tunu humoru příští rok v dubnu
zdroj: Tisková zpráva Sony

Remake Ratchet & Clank přinese nový obsah a tunu humoru příští rok v dubnu

6. 12. 2015 16:15 | Video | autor: Petr Poláček |

Ratchet & Clank patří ke zlatému fondu značky PlayStation nejenom díky tradičně nápadité hratelnosti a netradičním zbraním i nepřátelům, ale zejména díky humoru. Za vrchol v tomto ohledu považuji „datadisk“ Ratchet & Clank Future: Quest for Booty, ale koňskou dávku humoru nabídl v roce 2002 už první díl. A právě ten si fanoušci série zahrají na jaře příštího roku znovu díky remaku pro PS4, který tvůrci předvedli v průběhu PlayStation Experience.

Záběry ze hry dokazují, že tvůrci z Insomniac celou hru předělali nejenom graficky, ale navíc přidali nové lokace – planety, navrhli zbrusu nové ovládání, přidali souboje s bossáky, nové zbraně, gadgety a další nezbytné propriety. Zároveň oznámili, že v USA hra vyjde 12. dubna, zhruba dva týdny před premiérou Ratchet & Clank filmu, který má v USA premiéru 29. dubna. Pro Evropu budou zřejmě platit jiné termíny, ale minimálně v případě hry by se datum vydání mělo lišit jen kosmeticky o pár dní. Nebo také vůbec.

zdroj: Archiv

Záběry ze hry, na které se můžete podívat, obsahují i scény z filmu. Obecně však platí, že film a hra se sice zabývají stejnými událostmi, ovšem z odlišné perspektivy. A tu herní hráčům jako vypravěč zprostředkuje roztomilý bambula, občas klaďas a jindy zase záporák Captain Qwark. Právě jeho výkon by se měl postarat, že při hraní Ratchet & Clank se budete nejenom bavit, ale zároveň též konstantě usmívat a hihňat. A jen pro porovnání se můžete podívat i na trailer z původní PS2 verze Ratchet & Clank, abyste viděli ten rozdíl nejenom v grafice.

Nejnovější články