Remake adventury Shadowgate oznamuje s novým videem i příchod bety
zdroj: tisková zpráva

Remake adventury Shadowgate oznamuje s novým videem i příchod bety

18. 6. 2014 15:31 | Video | autor: Aleš Smutný |

Každému opravdu kovanému adventuristovi muselo zaplesat srdce, když byl nejprve oznámen remake stařičké klikací Shadowgate a následně se i skrze crowdfunding zaplatil. Nyní se pomalu, ale nezadržitelně blíží letní vydání hry a s novým trailerem přichází i oznámení betatestu, do nějž se můžete dostat za předobjednávku Shadowgate. Pokud byste ale nechtěli tento proces investice vlastních peněz uspěchat, možná vám více napoví příběhový trailer. 

Jak vám hlas sužovaný zřejmě chronickou bronchitidou sdělí, v popředí vašeho zájmu je nadále titulní pevnost Shadowgate a její nevraživí obyvatelé a záludné pasti. Spíše tak než na příběh, který hraje ve všech těch puzzlech a střetech – alespoň zpočátku, pokud se remake drží předlohy – doplňkovou roli se můžete soustředit na to, jak bude hra vypadat v novodobém kabátku.

Za sebe mohu říct, že dobře, přičemž přiznávám, že mne oslovuje primárně svým neo-dungeonovým feelingem. Své ovšem k pozitivnímu dojmu přidává i 4K rozlišení a ručně malovaná grafika. Jak už jsem psal, za předobjednávku dostanete přímý přístup do bety. Plná hra bude stát 20 dolarů, na předobjednávku dostanete pětidolarovou slevu, takže pokud vás hra oslovila a chcete investovat předem, zamiřte na oficiální stránky.

zdroj: Archiv

Nejnovější články