Rainbow Six Siege vás pomocí minihry učí pravidla taktiky
zdroj: tisková zpráva

Rainbow Six Siege vás pomocí minihry učí pravidla taktiky

10. 9. 2015 10:18 | Video | autor: Aleš Smutný |

Multiplayerová a silně taktická střílečka Rainbow Six Siege moudře přesunula své vydání na prvního prosince a připomíná se novým videem, respektive minihrou. Jde o webovou aplikaci, která simuluje pět situací ve vizuálním pojetí hry. Vy ovšem nemáte kontrolu nad postavou, pouze se v klíčových okamžicích rozhodujete, kam se vaše postava vydá.

Není to špatný nápad, protože by mohl hráčům vštípit základní taktické návyky, bez kterých se z Rainbow Six Siege stane jen chaotický masakr. Bohužel, jsem si celkem jistý, že se tahle hra bez týmu lidí, které znáte a domluvíte se s nimi na postupu, stejně stane výše zmíněným chaosem a kýženému taktickému postupu se přinejlepším jen přiblíží.

Samotná webová minihra není špatná, protože komentář dává rady do konkrétních situací a představuje i jednotlivé role v daných týmech. Navíc každé kolo netrvá nijak dlouho a přímo si říká o opakované pokusy. Mimochodem, za celou snahu a úspěšné splnění pětice misí budete odměněni možností získat klíč do uzavřené bety. Siege vychází 1. prosince na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články