Půvabný survival The Flame in the Flood vyplouvá na hladinu
zdroj: tisková zpráva

Půvabný survival The Flame in the Flood vyplouvá na hladinu

25. 2. 2016 13:51 | Video | autor: Honza Konfršt |

Od včerejška můžete na Xbox One, PC a na Macu hrát plnou verzi The Flame in the Flood. To tvůrci doprovodili novým videem, jímž přerušují sérii poučných videí o náplni hry. Tam spadaly například obecné tipy k přežití v divočině, návod k lovu i doporučení k samotné plavbě. The Flame in the Flood pošle hráče na alternativní americký jih, ve kterém se na palubě svého vlastními silami opečovávaného voru musí přežívat i s věrným psem po boku.

V zásadě je The Flame in the Flood survival titulem, ve kterém klasické cesty a prostředí nahradí řeka s nebezpečnými proudy a nepřátele nahradí predátoři typu medvěd či vlk. Pro přežití vlastní i svého psího druha pak musí hráči zvládnout navigaci po řece lemované nebezpečím, vyhýbat se dešťům, vylepšovat vlastní bárku, ale také obstarat obživu, ať už sběrem bobulí, či kladením pastí a lovem. Přiložené video za doprovodu svižné jižanské hudby představuje hlavní prvky náplně hry, ukázku možných nebezpečí i pár groteskních NPC.

Příslibem přinejmenším zajímavého zážitku by pak už mohli být samotní autoři – tým Molasses Flood je totiž složený z veteránů ze studií jako jsou Irrational, Bungie a Harmonix a za výtvarnou stránkou hry stojí šéfgrafik Bioshocku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články