Punkový Zeno Clash II se připomíná novým videem z beta verze
zdroj: tisková zpráva

Punkový Zeno Clash II se připomíná novým videem z beta verze

6. 3. 2013 11:58 | Video | autor: Petr Poláček |

First person mlátička-střílečka-adventura Zeno Clash navzdory všemožným nedodělkům, plynoucím ale většinou z totálního indie statutu chilských tvůrců ze studia ACE Team, byla herdou do zad unifikovaného stylu všech FPS her, ať už jde o unikátní hratelnost, grafické zpracování nebo příběh. Lehce se dala hra zaškatulkovat mezi zhulenosti a podivnosti, ale punkový odklon od všeho „normálního“ byl příjemný.

Zeno Clash II už samozřejmě po zkušenostech s jedničkou takovým šokem nebude, ale pořád bude vyčnívat. A nový trailer to v plné míře potvrzuje. Poukazuje přitom na několik nových prvků oproti prvnímu dílu - kooperace s Rimat je jedním z nich, upravené pěstní souboje jsou druhým, a použití jakéhosi druhu magie tím třetím a určitě ne posledním. Třeba máte bystřejší oči a ještě něco zmerčíte.

...

Příběhově naváže dvojka, která by měla vyjít někdy během tohoto jara na PC, PS3 a X360 na první díl, ve kterém sice Ghat odhalil s pomocí Golema temné stránky vůdkyně klanu FatherMother, ale její následné uvěznění klan rozklížilo. A Golem? Jeho vliv je poněkud otravný a nebezpečný, Ghat s tím není spokojen a rozhodne se s tím něco dělat – osud Zenozoiku mu není lhostejný a touží klan dát znovu dohromady. Právě to bude cílem jeho druhého dobrodružství, na které se, kvůli výše uvedeným důvodům, nelze netřást zvědavostí. Vyjde ten hratelnostní i vizuální punk chilským tvůrcům i podruhé? Uvidíme brzy.

Nejnovější články