První video z Amazing Spider-Man 2 ukazuje akci v otevřeném prostředí
zdroj: tisková zpráva

První video z Amazing Spider-Man 2 ukazuje akci v otevřeném prostředí

24. 1. 2014 12:15 | Video | autor: Adam Homola |

Andrew Garfield si zopakuje roli pavoučího muže v nadcházejícím blockbusteru The Amazing Spider-Man 2 už v dubnu a to by bylo, aby k tomu Marvel nepřihodil nějakou hru. Jmenuje se The Amazing Spider-Man 2 a mají ji svědomí zkušení spidermanisti z Beenoxu, kteří stojí snad za všemi možnými pavoučími hrami z posledních let. Peter Parker je tedy potenciálně ve zkušených rukách.

Bohužel také v rukách, které na vývoj asi nebudou mít adekvátní množství času, jak už to u filmových her bývá. Že se na nás nechystá další vymakaná next gen hra ostatně napoví i trailer, který vypadá jako “běžná filmová hra”. Neznamená to však, že by musela být The Amazing Spider-Man 2 špatná hra. Beenox už v minulosti dokázali, že i se svázanýma rukama a omezenými prostředky umí udělat slušnou hru.

...

Znalcům Spider-Man univerza jistě trailer napoví hodně, ale moc nových informací o hře jako takové nenabízí. K tomu vám může posloužit náš předchozí článek z minulého roku. Fandy filmů snad potěší, že se na konci traileru ukáže na vteřinku Electro, který moc Jamieho Foxxe nepřipomíná, alespoň ne takhle na první pohled. Datum vydání hry je zatím stanoveno na “jaro 2014”, ale dá se čekat, že hra vyjde co nejblíž filmu, který má v Americe premiéru 24. dubna. Těšit se mohou majitelé Xbox One, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, PlayStation 3, 3DS a PC.

Nejnovější články