První díl Legend of Grimrock míří na iPad, ten druhý na Mac
zdroj: tisková zpráva

První díl Legend of Grimrock míří na iPad, ten druhý na Mac

10. 2. 2015 12:56 | Video | autor: Honza Konfršt |

Pokud si návrat do zlaté éry dungeonů v podobě Legend of Grimrock získal vaše srdce a jste majitelem tabletu od Apple, asi vás následující video a s ním související oznámení potěší. Vývojářský tým Almost Human se v něm chlubí betaverzí portu Legend of Grimrock na iPad a ukazuje první záběry z hraní. Aktuální uzavřená betaverze je navíc prý již takřka kompletní a hotová verze tedy není daleko.

Legend of Grimrock to na iPadu rozhodně sluší a můžeme v praxi vidět mimo jiné i to, jakým způsobem se hra ovládá dotykem. Navíc se nemusí těšit jen majitelé iOS tabletu, ale také majitelé Mac počítačů.

Almost Human totiž rovněž dávají na vědomí, že vedle portu první hry na menší zařízení pilně pracují na portu Legend of Grimrock II na Mac. I to je takřka dokončený projekt a nyní již jen prý zbývá doladit OpenGL renderer a provést s tím spojenou optimalizaci hry. Za zmínku rovněž stojí i fakt, že kdokoli vlastní druhý díl na Steamu, ten by se měl dočkat možnosti vstupu do betaverze pro Mac, a to ještě během tohoto měsíce.

zdroj: Archiv

Nejnovější články