Proti Batmanovi se v Arkham Origins postaví i Copperhead
zdroj: tisková zpráva

Proti Batmanovi se v Arkham Origins postaví i Copperhead

19. 7. 2013 11:00 | Video | autor: Adam Homola |

Tvůrci připravovaného Batman: Arkham Origins se nespoléhají jen na filmy provařené ksichty. Ani trochu se nebojí zašátrat v košaté minulosti komiksového Batmana a vytáhnout z něj zajímavé padouchy. Znalcům komiksu asi netřeba nový přírůstek příliš představovat, ale minimálně ve filmech se Copperhead nikdy neobjevil. Skalním fanouškům se ale možná trochu naježí chlupy na těle, protože WB Games Montreal si dovolili poměrně zásadní změnu.

Copperhead, taktéž známý jako John Doe nebo Nathan Prince, se totiž objevoval v původních komiksech jako muž. Vývojáři ho ale trochu přešili a v Arkham Origins je z něj, stejně jako v komiksu The New 52, žena. Upustilo se taky od trochu divokého hadího obleku a minimálně v prvním představovacím traileru je Copperhead docela normálně (v kontextu her) oblečená ženská, kterou zdobí jen jakési speciální ocelové rukavice s ostrými drápky.

...

Atletická stránka Copperheadovi ale zůstane i ve hře, a jak se můžete přesvědčit sami z videa, hezky jí to jde. Natočit něco takového taky nebyla žádná sranda. Motion Capture museli dělat tři lidé, přičemž jeden z nich byl profesionál přes bojová umění a druhý byl akrobat ze známé skupiny Cirque du Soleil, což prozradil Eric Holmes z WG Games Montreal na Comic Conu, jak reportuje Polygon.

Nejnovější články