Propagační videa z Watch Dogs poučí, připomenou a pobaví
zdroj: tisková zpráva

Propagační videa z Watch Dogs poučí, připomenou a pobaví

16. 5. 2014 19:00 | Video | autor: Adam Homola |

Marketingová mašinérie Ubisoftu jede na plné obrátky, když vyprodukovala další dvojici videí z Watch Dogs. Tentokrát sice nejde o videa ze hry, ale každé má něco do sebe a stojí zhlédnutí. První kousek je docela pěkně vypadající render, ve kterém hlavní hrdina Aiden Pearce skoro až batmanovským chraplákem vysvětluje, že i když Chicago ovládají nepřátele, pod kontrolou má vlastně všechno on.

Render po technické stránce žádné hranice neposouvá, ale jde o hezké a stručné připomenutí, o čem že Watch Dogs bude. Pokud byste to náhodou nevěděli z desítek předchozích videí.

Druhé video je možná krapet zajímavější a hlavně netradiční. Ubisoft zinscenoval podivnou scénu, kdy do obchůdku nastrčil příliš ochotného prodavače mobilů.

zdroj: Archiv

Chlápek v obchodě mobily nejen opravuje, ale také tam “zákazníkům” na požádání nainstaluje speciální aplikaci, s pomocí které “nic netušící” oběti “hackují” své okolí. Policie, semafory, auta, bankomaty a špatné herectví - nic nechybí. Ale když už nic, tak je to alespoň sympatická snaha o něco trošku jiného.

zdroj: Archiv

Nejnovější články