Přídavek Devastation pro Call of Duty: Ghosts přinese i Predátora
zdroj: tisková zpráva

Přídavek Devastation pro Call of Duty: Ghosts přinese i Predátora

31. 3. 2014 10:32 | Video | autor: Aleš Smutný |

Střílečka Call of Duty: Ghosts pokračuje ve vydávání očekávaných přídavků a nyní přichází na řadu balíček Devastation, který přináší novinky hned na několika frontách. První je tradiční dávka kvarteta nových map - Ruins, Behemoth, Collision a Unearthed, přičemž ta poslední je remakem Dome z Modern Warfare 3.

Dále v Devastation najdete novou hračku s názvem duální ripper, což je kombinace SMG a automatické pušky, mezi jejímiž módy můžete přepínat okamžitě a střelhbitě. Z jiného soudku je druhá epizoda kooperativního módu Extinction, ve kterém stojí parta hráčů proti emzákům, a je eventualitou pro ty, co je klasický multiplayer nebaví.

V druhém díle Extinction s názvem Mayday se hráči dostanou do výzkumné laboratoře a ve finále se postaví proti obrovitému Krakenovi. Tento styl obsahu dodává CoD něco, čím jinak série nedisponuje a nevypadá to špatně.

Na videu, které je doprovázané otravně znějícím hiphopem, se představí i chlapík ze zcela jiné série. Nejspíše jde o pokračování linie, kdy se v minulém balíčku představil Michael Myers.

...

Nejnovější články