Na útěku před vetřelcem v Alien: Isolation si dejte pozor na androidy
zdroj: tisková zpráva

Na útěku před vetřelcem v Alien: Isolation si dejte pozor na androidy

1. 10. 2014 10:20 | Video | autor: Aleš Smutný |

Dneškem počínaje je můžete předčasně stahovat Alien: Isolation na Xbox One, ale jen pokud jste si hru předobjednali. Napjatě očekávaný a již brzy snad i s napětím hraný simulátor útěku před vetřelcem vychází už 7. října a další dvojice propagačních videí připomíná, že pozor si musíte dávat nejen na xenomorfa.

První video ukazuje efektivní použití světlice na odlákání vetřelce. Nesmíte též zapomenout, že je třeba se vyhnout hlasitým zvukům a dávat si pozor kam šlapete. Z logického hlediska se mi nezdá tendence obracet se při plížení obracet zády k vetřelci, místo abyste během tichého pokusu o únik sledovali jeho pozici. Pravda, pak se vám může stát, že šlápnete na androida, ale lepší rozdupaný android, než hlava v hubě vetřelce...

zdroj: Archiv

Druhé video představuje v akci revolver, jakkoli tvůrci dlouhodobě prohlašují, že zbraně hrají v Alien: Isolation spíše podřadnou roli. Protože však vetřelec není jediná hrozba, které musí Ripleyová čelit, nějaké prostředky k likvidaci například androidů jsou zkrátka nezbytné. Vlastně mě napadá, jestlipak se kyselina z postřeleného vetřelce prožere palubami? Inu, zjistíme to 7. října, kdy Alien: Isolation vychází na PC, Xbox One, PS4, X360 a PS3.

zdroj: Archiv

Nejnovější články