Před videem z Wolfenstein: New Order prý není kam utéct
zdroj: tisková zpráva

Před videem z Wolfenstein: New Order prý není kam utéct

8. 4. 2014 16:38 | Video | autor: Petr Poláček |

Zažil jsem už několik výborných, ale zapomenutých her, které ve výsledku posloužily pouze jako nosiče demoverze nebo beta přístupu mnohem očekávanějšího titulu. Doufám proto, že něco podobného nečeká střílečku Wolfenstein: New Order od Bethesdy a Machines Games, k níž za předobjednávku dostanete přístup do bety nové Doom hry. Víte, nový Wolf se mi líbí. A nejsem v tom sám, přes jisté pochybnosti zpočátku nakonec padla hra docela do oka i Pavlovi, s nímž bychom se mohli shodnout i na hodnocení nového traileru s názvem Nowhere to run.

Takřka filmový začátek traileru utne překvapivé rozuzlení banální situace, které vám samozřejmě neprozradím, a dále už sledujete tragédii lidstva, trpícího pod pomyslně okovanou botou novodobého nácka.

Odbojáři to nemají jednoduché - čelí rozzlobeným bojovým robotům, roboještěrům, nacistickým feministkám i gerontům. B.J. Blazkowicz, čerstvě vytažený z polského sanatoriu pro duševně choré, by však s vaší pomocí měl svět násilně spasit a s trochou štěstí se u toho možná budeme i bavit.

Na tohle téma ale raději konzultujte článek s dojmy z hraní od Pavla. Samozřejmě až se dodíváte na nové video! Wolfenstein: The New Order vyjde na PC, PS3, PS4, X360 a Xbox One 23. května.

zdroj: Archiv

Nejnovější články