Povedený krátký film k Final Fantasy XV věští temnou budoucnost
zdroj: tisková zpráva

Povedený krátký film k Final Fantasy XV věští temnou budoucnost

1. 11. 2016 13:37 | Video | autor: Aleš Smutný |

Člověk by skoro až zapomněl, že koncem měsíce, přesněji 29. listopadu, vyjde na PS4 a Xbox One Final Fantasy XV. Kromě toho, že s datem se už rozhodně hýbat nebude, protože vývojáři finalizovali gold verzi, rozhodně milovníky JRPG na konec měsíce navnadí i nový trailer, který zaujme především vizuální stránkou. Za videem s názvem Omen totiž stojí Digic Pictures, v jejichž studiích vznikl celovečerní snímek Kingsglaive: Final Fantasy XV.

Na něj v samotném závěru navazuje i toto video, nicméně obsahově už se věnuje spíše časové lince samotné hry (Kingsglaive se odehrává před událostmi zobrazenými ve hře). V rámci snové sekvence tak sledujete hlavního hrdinu Nocta, který se snaží skrze sérii transformací a skoků časem i světy zachránit svou snoubenku Lunafreyu.

Ačkoliv závěrečná scéna dá celému klipu trochu jiné vyznění, motiv je celkem jasný. Noctis se na své cestě může stát (a třeba i stane) tím, před čím chtěl Lunafreyu i své království zachránit. Rozhodně jsou ale zajímavé přechody mezi jednotlivými sekvencemi, kde můžete hledat spoustu skrytých významů a některé z nich tam třeba i režisér klipu vložil. Už jen pasáž z metra se svými plakáty a novinami přidá spoustu spekulací.

Samotný klip pak dává naději, že příběh bude víc, než jen putování skupiny hrdinů po světě, zatímco sbírají síly ke znovudobytí svého léna. Uvidíme za měsíc, protože po dlouhém vývoji Final Fantasy XV konečně vyjde. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články