Podívejte se na první trailer z kooperativního Fuse
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na první trailer z kooperativního Fuse

14. 9. 2012 10:45 | Video | autor: Adam Homola |

Insomniac Games tenhle týden konečně pořádně odhalili svoji novou kooperativní střílečku Fuse, dříve známou jako Overstrike. První trailer měli ke všem těm preview hotový a připravený, ale jeho vydání prý zdržely jakési právní problémy. Ty naštěstí společně s vydavatelem EA vyřešili a tak tu s několikadenním zpožděním máme trailer v plné parádě. Ten je z devadesáti procent přímo ze hry, takže si můžeme udělat docela dobrou představu o tom, jak to bude ve Fuse fungovat.

zdroj: Archiv

Trailer trochu překvapivě neřeší příběh, vizi tvůrců, nebo podobné důležitosti a jde rovnou na věc - na zbraně. Jak jste se mohli dočíst z našeho středečního preview, každá z hlavních postav bude mít speciální zbraň, která pojede na mimozemskou látku Fuse. A tyhle Fuse hračky budou mít speciální schopnosti, na které se teď můžete podívat v pohybu. Až to chvílemi připomíná Mass Effect (střelba, postup) říznutý Prototypem (schopnosti).

I když tvůrci opustili od specifického vizuálního stylu, který pro Overstrike původně zamýšleli a posunuli Fuse do realističtějších a uvěřitelných vizuálů, nevypadá to vůbec špatně. Jak měl tehdy Overstrike vypadat, si můžete připomenout na starším videu z E3 2011. I když po vizuální stránce vypadá výrazně jinak, speciální zbraně a schopnosti jednotlivých postav víceméně zůstaly.

Nejnovější články