Podívejte se na nové záběry z Mass Effect: Andromeda v rozlišení 4K
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na nové záběry z Mass Effect: Andromeda v rozlišení 4K

8. 9. 2016 10:50 | Video | autor: Adam Homola |

Součástí včerejšího představení PlayStation 4 Pro byla i nová ukázka z Mass Effect: Andromeda. O hře jsme se toho sice pořád mnoho nedozvěděli, ale alespoň je k vidění nové video v rozlišení 4K. V něm uvidíte novou část hry tak, jak bude vypadat právě na PlayStation 4 Pro – tedy ve 4K a s podporou HDR nasvícení.

Nové video je právě hlavně o technologiích a grafice, nikoliv o hře jako takové. Vývojáři si zde vybrali obsahově poměrně nezajímavou „plošinovkovou“ pasáž, následovanou kratičkou scénou s postavami a ještě kratším útěkem.

I navzdory blížícímu se vydání na začátku příštího roku zde stále vidíme záběry z pre-alfa verze hry, byť samozřejmě takto krátká pasáž vypadá na první pohled hotově a uhlazeně. Ale kromě temného podzemního chrámu, plošinek a několika Remnantů toho tolik k vidění bohužel není. Za zmínku snad ještě stojí také mužská verze hlavního hrdiny Rydera, ovšem s jedním z těch lehce zaměnitelných a nevýrazných herních obličejů.

O Mass Effect: Andromeda toho víme pořád poměrně málo, ale to se změní 7. listopadu, jak hlásají vývojáři na videu. Na N7 Day se tak příznivci série dočkají nového traileru a také „otevření bran k nové kapitole Mass Effectu“. Jinými slovy začnou BioWare o hře konečně mluvit konkrétně a snad i do detailů. Mass Effect: Andromeda pak vyjde někdy v prvních měsících příštího roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Mac Walters z BioWare přidal informace o hlavním hrdinovi, vlastně hrdinech. Podobně jako u předchozích Mass Effectů, i zde si budete moci vybrat mezi mužem a ženou, přičemž oba nesou příjmení Ryder. Rozdíl je ale tentokrát v tom, že jde o bratra a sestru a po vašem výběru bude opačné pohlaví ve hře. Z vyjádření to vypadá, že ani tak nebude po vašem boku, jako „někde ve vesmíru,“ ale snad by i mohlo promluvit do děje. Zajímavé je, že postava v N7 uniformě, která byla vidět v prvním teaseru, je jejich otec. 

Nejnovější články