Podívejte se na hodinu a půl souvislého hraní Civilization VI za Brazílii
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na hodinu a půl souvislého hraní Civilization VI za Brazílii

4. 8. 2016 13:49 | Video | autor: Adam Homola |

Brazílii v Civilization VI nám vývojáři představili teprve včera a u krátkého videa a několika střípků informací nezůstalo. Krátce poté přišli s téměř hodinu a půl dlouhým videem, ve kterém vám představí nejen Brazílii, ale také samotnou hru. Jde zatím o nejdelší souvislé hraní šesté Civilizace, které Firaxis zveřejnili, ale ani to samozřejmě na vystihnutí všech jejích vlastností nestačí.

Každá běžná hra v kterékoliv z hlavní série Civilizací může trvat klidně i desítky hodin a tak aktuální video stále berme pouze jako malé představení několika možností. Před kameru si sedli designéři Anton Strenger a Ed Beach.

Abyste se nemuseli dívat na nepříliš vzrušující úvodní pasáže hry, odehráli vývojáři dopředu několik desítek tahů, prozkoumali značnou část mapy a založili několik měst. Hra je lehce rozjetá a netřeba tak přeskakovat video do poloviny, abyste viděli víc, než pár bojovníků bloudících po mapě, zatímco vynalézáte kolo.

Souběžně s novým videem se na internet dostalo také potvrzení, že hlas Seana Beana nebude figurovat pouze v E3 traileru. Známý herec (Pán Prstenů, Hra o trůny) namluvil také všechny historické citace, které se vám budou přehrávat po dosažení některé z inovací v technologickém stromu.

S potvrzením přišli redaktoři PC Gameru, kteří se dostali k hratelné preview verzi a jako důkaz natočili krátké video. Jak PC Gamer trefně podotkl na webu, Bean není jediným slavným hlasem série. Ve čtyřce jsme mohli slyšet Leonarda Nimoye (Star Trek), aby ho v pátém dílu nahradil William Morgan Sheppard (The Prestige). Civilization VI vyjde na PC už 21. října.

Nejnovější články