Podívejte se na 8 minut singleplayeru Medal of Honor: Warfighter
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na 8 minut singleplayeru Medal of Honor: Warfighter

14. 9. 2012 18:32 | Video | autor: Adam Homola |

EA a Danger Close vydali osmiminutové video z jedné singleplayerové mise nadcházejícícho Medal of Honor: Warfighter. Cílem mise je infiltrovat tvrz islámské armádní separatistické skupiny Abu Sayyaf na malém ostrůvku Basilian na Filipínách a osvobodit rukojmí. Po krátkém úvodu, kdy se situace obhlíží z dálky a trošku se to zamotá, se pak rychle přejde do samotné míse, která je “inspirována skutečnými událostmi.” Na video se můžete podívat po rozkliku:

Zbytek mise je po vizuální stránce provedený skvěle - efekty kouře, deště a výbuchů jsou zpracované výborně a je radost na hru koukat. Atmosféru hezky dotváří i neustále odtékající voda na zemi a možná až podezřele jednoduše zničitelné prostředí.

zdroj: Archiv

Po hratelnostní stránce to už ale vypadá na adekvátní standard a nic překvapivého nebo vyloženě nového ve videu asi nenajdeme - klasický opatrný postup kupředu, vzájemné krytí, střílení spousty nepřátel, nálet helikoptéry a ovládání neustále se přehřívajícího se rotačního kulometu... Medal of Honor: Warfighter u nás vyjde už za měsíc a něco, 26. října.

Nejnovější články