Plížení v Enemy Front působí velmi nepřesvědčivě
zdroj: tisková zpráva

Plížení v Enemy Front působí velmi nepřesvědčivě

19. 5. 2014 15:30 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Tohle malinko zabolelo. Ačkoliv se Enemy Front jeví jako každým coulem zajímavá akce z druhé světové, v následujícím videu poněkud klopýtá. Plíživé pasáže totiž, ve srovnání s konkurenčním Sniper Elite 3, působí spíše dojmem propagační akce na provedení doborovolné lobotomie, než jako parádní ukázka moderního sandboxu.

Náckové se na záběrech videa nechávají jeden po druhém vraždit ze zálohy, aniž by byli schopní byť jen zařvat o pomoc. Ještě smutnější je miniaturní dějiště každé akce, které se ani nesnaží naznačit, že by bylo možné očekávat dynamický systém chování nepřátelských jednotek, který by bylo možné ovlivňovat.

Celý stealth se podle videa omezuje skoro jenom na přepady zezadu, občasné odlákání pozornosti kamínkem a naznačenou možnost ničit světla. Nepříliš přesvědčivé jsou navíc také zvuky, což je vzhledem k datu vydání za 26 dnů ještě smutnější zjištění.

Ale možná jsem dnes jen vstal levou nohou z postele a ve skutečnosti mají tvůrci z CI Games solidní talent, který nedovedu ocenit, nebo jej v této části hry nevidím. Posuďte sami a schválně to porovnejte se současnou špičkou z dílny Rebellionu...

zdroj: Archiv

Nejnovější články