Pětiminutovka s tvůrci z CDP o nejpodstatnějších vlastnostech třetího Zaklínače
zdroj: tisková zpráva

Pětiminutovka s tvůrci z CDP o nejpodstatnějších vlastnostech třetího Zaklínače

25. 9. 2014 17:15 | Video | autor: Petr Poláček |

Vzhledem k tomu, že třetí Zaklínač vyjde až na konci února příštího roku, je třeba každé nové video, obrázek a informace vítat s úlevou jako svého způsobu substituci, co mírní drásavou nedočkavost. Alespoň v mém případě, protože to možná máte jinak a jste tím pádem šťastní, klidní a vyrovnaní lidé. Pokud se ale s mým pocitem identifikujete, můžete si posloužit následujícím videem o vývoji hry s českými titulky.

Od záběrů videa nečekejte převratné informace a přehršel nových záběrů (pár jich ale ve videu najdete), nýbrž připomenutí záměrů, s nimiž vývojáři z CDP hru vytváří. Jednotliví tvůrci zmiňují způsob cestování rozlehlým světem, zdůrazňují nové schopnosti hlavního hrdiny (umí plavat a potápět se) a připomínají, že může řešit questy a stopovat příšery různými způsoby. Záleží na stylu hraní každého z nás.

zdroj: Archiv

Zaklínač 3: Divoký hon vyjde s českými titulky 24. února 2015 pro PC, PS4 a Xbox One.

Vedle aktuálního videa stojí za zmínku též včerejší vydání komiksu Witcher House of Glass od trojice autorů Paul Tobin (scénář), Joe Querio (kresba) a Mike Mignola (přebal). Obsah úvodní části komiksu, který můžete v digitální podobě koupit přímo na stránkách Dark Horse, sumíruje okolo se povalující video upoutávka. Ve zkratce jde o hororový příběh Geralta, který řeší příběh z mrtvých povstalé ženy, z níž se stala vražedkyně, přebývající v polorozpadlé rezidenci zvané house of Glass.

zdroj: Archiv

Nejnovější články