Otevřená beta onlineovky Skyforge začne už za dva týdny
zdroj: tisková zpráva

Otevřená beta onlineovky Skyforge začne už za dva týdny

3. 7. 2015 16:23 | Video | autor: Adam Homola |

Chystané fantasy/sci-fi MMORPG Skyforge, na kterém se mimo jiné podílí i studio Obsidian Entertainment, se blíží k cíli. Vývojáři oznámili, že spustí otevřenou betu 16. července a všichni, kdo si pořídili Founder's Pack, si budou moct zahrát už 9. července. První várka hráčů se tak do hry podívá už za několik málo dní, a pokud mezi ně patříte, měli byste vědět, že k žádnému mazání ze strany vývojářů už nedojde. Cokoliv během týdenního early accessu uděláte, se vám přenese do plné hry.

Jako odměnu za vyzkoušení otevřené bety navíc můžete dostat speciální obleček s názvem Mechanic Costume. Ten vám vývojáři slibují v případě, že se do otevřené bety Skyforge přihlásíte v prvním týdnu, tedy někdy mezi 16. a 23. červencem. Spuštěním otevřené bety tak začne MMORPG z dílny Allods Team a Obsidianu žít klasickým životem běžné onlineovky - chystá se pro něj fůra aktualizací, patchů a obsahových přídavků, které budou v příštích týdnech a měsících vycházet.

zdroj: Archiv

Skyforge už má přitom nějaké to testování za sebou. Hra si prošla tzv. technical beta víkendem, od kterého uplynulo už osm měsíců. Čtyři měsíce pak uplynuly od první uzavřené bety a tak nezbývá než doufat, že vývojáři mají hru v rámci možností maximálně odladěnou a servery připravené. Oficiální web Skyforge, na kterém je stále možnost přihlásit se do bety, najdete tady.

Nejnovější články