Osudový trailer vás zve na završení datadisku White March pro Pillars of Eternity
zdroj: tisková zpráva

Osudový trailer vás zve na završení datadisku White March pro Pillars of Eternity

17. 2. 2016 10:24 | Video | autor: Aleš Smutný |

Kdybyste neměli pocit, že v druhé a závěrečné epizodě datadisku White March pro Pillars of Eternity nejde o všechno, nový trailer vás o tom zaručeně přesvědčí. Jak naznačí nejen dějové filmečky, ale také záběry ze samotného hraní, vaší družinu čekají nepřátelé skutečně gigantických rozměrů. Jedním z hlavních lákadel je fakt, že navštívíte mýtické Opatství padlého měsíce, posvátného místa bohyně Ondry.

Druhá epizoda White March by měla odhalit poněkud více příběhových kliček a zákoutí, než ta první. Jelikož se Ondra specializuje na zapomínání, tedy pomáhá nešťastníkům zbavit se svých trýznivých vzpomínek, dá se velmi snadno vystopovat napojení na vaší novou společnici, barbarku Manehu (viz její představení).

Ta hledá právě cestu do Opatství a na svých cestách si bere od lidí předměty, které se váží k nějakým významným vzpomínkám. A jaká náhoda, Ondře slouží i sekta Nosičů darů, kteří po světě sbírají předměty a následně je vhodí v Opatství do Slané studně, čímž uleví majitelům.

Každopádně bude zajímavé sledovat, do jaké míry zachová druhá epizoda spíše bojovného ducha prvního dílu (za což byla i kritizována) a nebo zda se vydá více do dialogových RPG vod. Zjistit to můžete hned teď, protože druhý díl datadisku už vyšel.

zdroj: Archiv

Nejnovější články