Operation Breakout rozšiřuje Counter-Strike o nové mapy a skiny zbraní
zdroj: tisková zpráva

Operation Breakout rozšiřuje Counter-Strike o nové mapy a skiny zbraní

3. 7. 2014 16:02 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Celkem šest nových bojišť se musí nazpaměť naučit hráči Counter-Strike: Global Offensive, alespoň pokud tedy sáhnou po přídavku Operation Breakout. Kromě komunitou vysoce oceňovaným map obsahuje expanze i desítky nových textur na staré zbraně jako odměny za nově přidané výzvy.

Inkriminovanou šestici map si můžete dopředu prohlédnout za odkazy: BlackGold, Castle, Insertion, Mist, Overgrown a Rush. Na všech je možné až do 2. října prožívat casual, kompetetivní i deathmatch přestřelky. Za bonusový odznáček v hodnotě čtyř euro mohou hráči navíc získat hromadu výzev, které je odmění až pětačtyřiceti novými zbraňovými skiny vázanými na trojici map. No jasně, kdo by nechtěl střílet z AK-47 polepeného cestovními nálepkami...

All Access Pass hráčům zpřístupní i některé další zbraně - zmíněn je především motýlkový nůž, s nímž můžou hráči každý souboj na blízko okořenit o dramatické kreace se zavíráním a otevíráním.

Přídavek Breakout je už čtvrtým pro CS:GO. Koho zajímají další detaily, může si pročíst blog vývojářů, Wiki o expanzi nebo oficiální stránky. Milovníci nožů pak jistě ocení ukázku hraní s motýlkovým nožem, která moc pěkně vyjadřuje celkový přínos přídavku pro komunitu.

Nejnovější články