Wildstar představuje obléhání pevností v PvP módu Warplots
zdroj: tisková zpráva

Wildstar představuje obléhání pevností v PvP módu Warplots

16. 4. 2014 17:00 | Video | autor: Aleš Smutný |

WildStar sice vychází až 3. června, ale beta už vesele běží a nyní si na záběrech nového traileru můžete prohlédnout Warplots, což je jedna z PvP složek hry. Jde o velký mód, který se odemkne na padesátém levelu, a nabídne potenciální zábavu pro osmdesát hráčů, rozdělených do dvou armád.

Warplots jsou velké a technologií prolezlé pevnosti, o které se bojuje (každá strana má jednu). Vyhrát Warplots jde zničením generátorů i vymlácením všech hráčů nebo ničením struktur v pevnostech. Právě možnost stavět za speciální měnu v těchto fortifikacích další prvky je velmi lákavým a zajímavě znějícím prvkem. Kupříkladu můžete v jedné z prostor vyvolat bosse, kterého jste během hraní porazili, ale nyní bude bojovat za vás.

Kromě této klícky na bosse můžete do pevnosti montovat různé pasti (říkal tu někdo tower defense?) ve formě nepohyblivých místností (produkují něco, co hráče z nepřátelského týmu zabíjí) i přenosných věžiček a podobných vychytávek, které rozložíte, kde je třeba.

Když se vám při hraní Warplots daří, dostanete za to Elder Gemy, prestiž (tu měřitelnou, herní), tradiční vak s lupem a speciální platidlo War Coins. Warplots vypadá nadějně pro milovníky PvP, protože zase přináší něco ne úplně nového, ale rozhodně ne zase tak tradičního. Snad to WildStar pomůže nachytat další zájemce.

zdroj: Archiv

Nejnovější články