Odstřelovačka, vrtulník a padák - Ghost Recon Wildlands ukazuje perfektní souhru týmu
zdroj: tisková zpráva

Odstřelovačka, vrtulník a padák - Ghost Recon Wildlands ukazuje perfektní souhru týmu

9. 1. 2017 10:26 | Video | autor: Aleš Smutný |

Po pátečním roztomilém videu s kočičkou se sandboxová a především kooperativní akce Ghost Recon Wildlands připomíná s novými záběry, tentokrát přímo z hraní. A ačkoliv má video jen něco přes pouhou minutu, ukazuje asi to nejdůležitější z celé hry – široké možnosti v rámci řešení misí a pokročilé kooperace. 

To, že jednotlivé mise rozeseté po bolivijské krajině budete moci řešit spoustou různých způsobů, je už mantra, na které Wildlands zakládá svou atraktivitu. Tím spíš, že ačkoliv můžete mít k ruce AI parťáky, opravdová zábava to asi bude až s trojicí živých spoluhráčů. Právě to, jak taková koordinovaná akce, kde jen ve čtyřech nenaběhnete do tábora a nezačnete potichu všechny likvidovat, může vypadat ukazuje toto video.

zdroj: Archiv

Plíživý přístup se velmi rychle mění spíš v akční, což ale není nic proti stylu hry, je jen na vás, zda budete celou dobou za tichošlápky a nebo se občas nebudete stydět vzít do ruky madla od rotačního kulometu. Zatímco jeden hráč likviduje snipery a hlídky, další se blíží s vrtulníkem a jeden padákem seskočí na střechu budovy, kde je klíčová osoba. Následuje agresivní přílet do centra základny, kdy rotační kulomet na palubě vrtulníku čistí prostor, agent se zajatcem se prostřílí k vrtulníku a pak už rychle pryč.

Samozřejmě, sladit takovýto manévr nebude snadné. Na druhou stranu, když se povede, jsem si jistý, že nabídne přesně ten typ hráči napsaných příběhů, o jaké se chce Ubisoft v budoucnu ve svých hrách snažit. Ghost Recon Wildlands vyjde 9. března na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články