Nový trailer oslavuje lednové vydání Octodad: Dadliest Catch
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer oslavuje lednové vydání Octodad: Dadliest Catch

16. 1. 2014 17:18 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Učiněná herní groteska Octodad: Dadliest Catch bude vypuštěna na 30. ledna tohoto roku pro PC, Mac a Linux. Hra poteče přes kanály Steamu, Humble Store a GOGu. V březnu by se měli navíc dočkat i majitelé PS4! K této šťastné novině vývojáři vydali i nový trailer.

Jak už jsme vypíchli v říjnu, Octodad je cosi mezi adventurou a fyzikální simulací - ve hře ovládáte údy antropomorfní chobotnice, toho času žijící jako spořádaný otec jinak lidské rodiny. Cílem hry je většinou někam dojít, což při obratnosti pohybu chapadel obvykle končí destrukcí daného levelu. Vzhledem k tomu, že klíčové je rovněž zůstat v utajení (a zachránit tak svou rodinu), průšvihy je třeba držet na uzdě – jenže popustit uzdu katastrofě je v případě Octodada tak rozkošné, jak ukazovalo již říjnové svatební video...

Nový trailer vše předešlé jenom potvrzuje a přidává i více o nové story. Obsahuje rekordní počet míst, které budou výzvou chapadlům i tklivé rodinné motivy, přesvědčte se o nich však už na vlastní oči. A pokud by vás ani obrázky nepřesvědčily, můžete si zadarmo stáhnout báječnou původní freewarovku Octodad, díky jejímuž úspěchu se nám z Chobotocka vyvinula nynější plná hra!

...

Nejnovější články