Nové video z Transformers: Rise of the Dark Spark
zdroj: tisková zpráva

Nové video z Transformers: Rise of the Dark Spark

26. 5. 2014 19:36 | Video | autor: Petr Poláček |

Transformers: Rise of the Dark Spark je třetí díl ve War for Cybertron sérii od Activision a čtvrtá hra v sérii Transformers her podle filmů. Zároveň je Dark Spark první hra v sérii, na které nedělali lidé ze studia High Moon, což může pro fanoušky znamenat zdvižený varovný prst. Transformers hry od High Moon (makají na CoD: Advanced Warfare) šly totiž velmi příjemně proti trendu filmových her – byly přinejhorším solidní, což je tak často nevidí. Jestli se tohoto příjemného trendu bude držet i Transformers: Rise of the Dark Spark od kluků a holek z Edge of Reality, si však netroufnu soudit ani po zhlédnutí nového traileru.

Transformers: Rise of the Dark Spark vyjde na PC, PS3, PS4, Xbox One, X360 a Wii U 24. června a stejně jako u předchozích dílů bude hra dělat doprovod novému Transformers filmu od Michaela Baye s podtitulem Age of Extinction. Události ve hře by tedy měly do značné míry odrážet události z filmu, možná hra nabídne pohled na situace z filmu z krapet jiné perspektivy nebo něco v tom smyslu.

Ani jeden Transformers film jsem ovšem neviděl, a přestože třeba Fall of Cybertron jsem rád hrál, raději se v detailech zápletky hrabat nebudu, abych nenadělal škodu namísto užitku. Další informace o hře tedy čerpejte z únorového článku od Aleše, od té doby se pravděpodobně nic moc nezměnilo.

zdroj: Archiv

Nejnovější články