Netrpěliví hráči se můžou podívat na prvních 15 minut ze třetího Zaklínače
zdroj: tisková zpráva

Netrpěliví hráči se můžou podívat na prvních 15 minut ze třetího Zaklínače

7. 4. 2015 9:51 | Video | autor: Honza Konfršt |

Rovnou prvních 15 minut ze startu třetího Zaklínače ukazuje následující video. Tím nás autoři z CD Projektu RED připravují na květnové vydání tohoto očekávaného fantasy RPG a dovyprávění videoherní ságy o Bílém vlkovi. RPG dobrodružství chtiví hráči se tak mohou pokochat parádní grafikou hry a s drobnými spoilery se také podívat na to, co je již za pár týdnů na PC a konzolích nové generace čeká a nemine.

Video přináší exkluzivně server IGN a představuje samotný start hry s tím, že redaktoři pro jistotu a moudře přeskočili úvodní intro. A jak vidno, již samotný začátek toho nabídne spoustu a redaktoři se do příběhu pouští skutečně zhurta – vidět můžete dialogy i první úkoly a chybět samozřejmě nesmí ani první souboje, první smrt, ale třeba také návštěva drobné osady.

Potenciál zaujmout ze všeho nejvíce však má neuvěřitelný grafický kabátek hry slibující atraktivní podívanou, tentokráte v rámci série poprvé v rámci otevřeného světa. Mrkněte a udělejte si obrázek sami. Zaklínač 3: Divoký hon vychází 19. května na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články