Nešťastný upír v péči psychologa v traileru na druhou Magicku
zdroj: tisková zpráva

Nešťastný upír v péči psychologa v traileru na druhou Magicku

27. 1. 2015 18:15 | Video | autor: Honza Konfršt |

Život upíra těžký jest, obzvláště, pokud díky pokračování nezávislého hitu Magicka ztratí rovnou čtveřici kamarádů. Že vám to nedává pražádný smysl? Nevadí, taková už propagační videa k sérii Magicka zkrátka bývají, a pokud máte pochopení pro suchý humor, určitě si nenechte ujít ani to následující. Tím nám Paradox Interactive připomínají letošní příchod Magicka 2 pro PC a PS4 a zároveň nás lišácky lákají k vytvoření účtu na stránkách hry.

Vedle toho také Paradox Interactive všem potencionálním PC hráčům druhého dílu nabízí předčasnou možnost odemknout si extra předměty do hry, mezi které patří například nové pršipláště, zbraně či například jen prostí avataři do oficiálního fóra hry.

Stačí se registrovat na oficiálních stránkách hry a zahrát si aktuální minihru ne nepodobnou veleúspěšnému hitu Flappy Bird. Minihry se však budou s blížícím se datem vydání postupně měnit. Pokud budete šikovní, odměna vás nemine.

zdroj: Archiv

A nemine ani celou komunitu - celkové skóre všech hráčů se totiž sčítá, a nabude-li dostatečné hodnoty, tak se mohou hráči (opět však jen ti s PC verzí hry) těšit na další a další odemknutý obsah do hry. Jako první přijde zbraň v podobě stylově rudého srpu, poté následuje hůl obalená svitky se zcela úžasným názvem Peace Treaty Staff a trojici odměn uzavírá speciální róba. Takže s chutí do toho, co vy na to?

448113-magicka-2-tier-rewards-2682x854 copy zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články