Najdi 10 rozdílů: video srovnává next a current gen verze Call of Duty Ghosts
zdroj: tisková zpráva

Najdi 10 rozdílů: video srovnává next a current gen verze Call of Duty Ghosts

5. 11. 2013 19:03 | Video | autor: Petr Poláček |

Vydáním Battlefield 4 a Call of Duty: Ghosts anabáze těchto dvou her rozhodně neskončila. Krom toho, že jsou multiplayerově orientované a budou milionům hráčů po celém světě ukrajovat hodiny a hodiny ze soukromého volna další měsíce a možná roky, ještě obě dvě čeká premiéra na next-gen konzolích.

Řada z vás určitě řeší, jestli jít do verze pro současné konzole s možností pozdějšího upgradu na "lepší" verzi za pár šupů, nebo jestli počkat až na next-gen verze. Pokud se to týká právě vás, podávají vám pomocnou ruku třeba redaktoři IGN, kteří stvořili porovnávací video se záběry z next-gen a current gen verzí CoD: Ghosts.

Etalonem kvality má v tomto konkrétním případě být PS4 verze, která na rozdíl od Xbox One verze, běží v nativním Full HD rozlišení. Vedle ní se pak staví záběry z X360 a PS3 verzí. Abych pravdu řekl, být CoD: Ghosts hráčem, asi bych na next-gen nečekal, protože rozdíly jsou možná znatelné, ale ne dramatické. Na druhou stranu jsem nikdy nebyl zatížený na maximálně vypiplané grafické orgie. Kdybych ale byl, asi bych to čekání do 13. prosince na PS4 verzi se zaťatými zuby stejně přečkal. Vždyť to znamená pouhých pět týdnů a pár dní čekání.

Pokud jde o naši recenzi Call of Duty: Ghosts, má se situace obdobně jako s recenzí Battlefield 4. Recenzovat jsme začali prodejní PC verzi dnes o půlnoci, a vzhledem k tomu, že testování multiplayerové střílečky chce čas, vyjde recenze až začátkem příštího týdne.

Nejnovější články