Na prvních záběrech z Outlast 2 hraje prim kukuřice a venkov
zdroj: tisková zpráva

Na prvních záběrech z Outlast 2 hraje prim kukuřice a venkov

25. 4. 2016 11:37 | Video | autor: Honza Konfršt |

Cornfield Chase a Farm Horror jsou názvy prvních dvou videí z hraní druhého Outlastu. A jsou to již samotné názvy, které dávají tušit, co hráče v Outlast 2 čeká – příběh hry se přesouvá z psychiatrické léčebny na venkov a místo doktorů a psychopatů budou hráče stíhat noční můry v podobě vidlemi ozbrojených náboženských fanatiků.

Na záběrech můžete spatřit kromě nového prostředí plného kukuřice především mechaniky prvního dílu – hrdina je neozbrojený, jeho jedinou možností je útěk a když na něj některý z nepřátel přijde, přichází rychlá smrt. Na svém místě zůstala i kamera, jež zprostředkovává možnost vidět ve tmě.

Na druhé straně stojí nepřátelé, kteří používají svítilny a jsou tak v naprosté tmě velmi dobře vidět. Celková délka videí činí rovnou deset minut, takže jde ze hry vidět pořádný a především souvislý kus. Jak se zdá, Outlast 2 milovníkům prvního dílu nejspíš udělá radost. Tedy pokud jim nevadí přesun na venkov, kde se vás snaží zabít nepříčetní fanatici.

Outlast 2 by měl vyjít letos na podzim, a to na PC, PS4 a na Xbox One. Příběh by se měl odehrávat ve stejném univerzu jako první díl a nějaká budoucí návštěva proslulého sanatoria prý vyloučená není, avšak postavy i příběh budou nové.

Nejnovější články