Middle-earth: Shadow of Mordor představuje dabéry hlavních rolí
zdroj: tisková zpráva

Middle-earth: Shadow of Mordor představuje dabéry hlavních rolí

11. 8. 2014 9:51 | Video | autor: Aleš Smutný |

Už před nějakou dobou bylo prozrazeno, kdo že bude tajemným přízrakem po Talionově boku v akčním RPG Middle-earth: Shadow of Mordor. Takže buď víte, kdo to je a nebo vás nasměruji sem, případně dovnitř článku, kde už jeho jméno padne – ale těm, kdo se chtějí nechat překvapit ještě dáme šanci. V nejnovějším videu se představují oba hlavní dabéři a pokud nejdou jména herců, kteří namlouvají postavy ve hrách mimo vás, budete je znát.

Troy Baker je nyní notoricky známý hlas, hlavně díky obrovskému úspěchu The Last of Us, ale když se podíváte na jeho filmografii, najdete zde tucty rolí, u nichž jste možná netušili, že jde o něj. Druhým je matador dabingu Alastair Duncan (např vedlejší postavy v Mass Effect) v roli Celebrimbora. Oba se ve videu vyjadřují k tomu, jak spolu jejich postavy vychází a samozřejmě vše doprovází i záběry ze samotného natáčení.

Musím ocenit, že když už si herci zvyknou na fakt, že mají předvádět herecké výkony v neoprenu polepení referenčními body, musí ještě vytěsnit fakt, že před obličejem mají dlouhý „čumák“ s kamerou, který nejen, že leze do zorného pole, ale ještě se jimi nesmí srazit... Tohle hraní do her může být pořádně náročné. Výsledek by ale mohl stát za to, což se dozvíme 3. října, kdy Middle-earth: Shadow of Mordor vychází na PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360.

zdroj: Archiv

Nejnovější články