Max Payne 3 cpe příběh i do multiplayeru
zdroj: tisková zpráva

Max Payne 3 cpe příběh i do multiplayeru

4. 5. 2012 11:35 | Video | autor: Petr Poláček |

Nezapomněli jste v tom momentálním Black Ops 2 a TES Online humbuku, že už za necelé dva týdny vychází konzolové verze Max Payne 3? Hra se pro jistotu připomíná druhým videem z multiplayeru, které bych se s ohledem na poměr vykecáváním a záběrů ze hry nebál nazvat užitečným. Tentokrát se dozvíte něco o módu gang wars, který tvůrci vybavili i jednoduchými příběhovými elementy.

zdroj: Archiv

...

Každý střet gangů má celkem pět kapitol, přičemž v každé z nich na vás bude čekat odlišná herní varianta. Jaký mix specifických herních variant (je jich celkem 10) v dané kapitole války gangů dostanete, závisí na vašem herním stylu, respektive úspěších a neúspěších. Když třeba v první kapitole udržíte své území proti konkurenci, v další kapitole budete zneškodňovat bombu. Když se vám to povede, budete mít v další kapitole výhodnější postavení, než soupeř a naopak. Každá hra v módu gang wars by tak měla být trošku jiná a dynamická, což zní příjemně.

Video se dále věnuje řadě menších prvků, které by také měly mít pozitivní vliv na dynamiku multiplayerových přestřelek. Když vás dvakrát po sobě sejme ten samý hráč, nabídne vám hra možnost vendety neboli odplaty. Daného nepřítele vidíte na mapě a za jeho zabití obdržíte bonus. Pokud však váš cílený útok přežije a ještě vás zneškodní, tak je ale bonus jeho.

Poslední, co video probírá, jsou jinak pojmenované hráčské klany, které mohou být veřejné, ale i soukromé a měly by fungovat napříč různými hrami od Rockstaru. Znamená to, že se s partou pečlivě vybraných kámošů můžete pohybovat z multiplayeru v Max payne 3 třeba do předpokládaného multiplayeru v GTA V. Tenhle konkrétní prvek mi teda nepřijde nijak zvlášť užitečný, ale to neznamená, že komukoli z vás nezní naprosto parádně. Celkově ale musím říci, že až tohle video mě plně přesvědčilo o tom, že pro tvůrce je multiplayerová složka Max Payne 3 stejně důležitá, jako ta singleplayerová. Minimálně je to vidět na propracovanosti multiplayeru, nad kterým někdo strávil dlouhé hodiny promýšlením, jak jej udělat zajímavým.

Nejnovější články