LEGO Jurassic World nabízí prohlídku po dinosauřím zábavním parku
zdroj: tisková zpráva

LEGO Jurassic World nabízí prohlídku po dinosauřím zábavním parku

1. 6. 2015 13:02 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pro mnohé je nejspíš vydání LEGO Jurassic World důležitější, než premiéra filmu Jurský svět, která tu je už za deset dní. LEGO dinosaurům to bude trvat jen o den déle, než se vrhnou na klasickou smečku svých platforem – PC, PS3, PS4, X360, Xbox One, Wii U, PS Vita a 3DS. Že se mají fandové LEGO série nač těšit podtrhuje i video, které najdete v článku a které na sebe bere podobu reklamy na tento zábavní park.

Jste-li pravidelnými hráči série, asi vás na videu nic nepřekvapí. Je to tradiční mix kostičkované hratelnosti, inspirované seriozní předlohou a okořeněné o typický humor, který je na správné parodické vlně a přitom ani neznevažuje předlohu, ani není příliš dětinský. Ostatně, bylo by zcela pomýlené považovat LEGO hry za tituly pro děti, pokud někdy nějaké sérii sedělo přizvisko „rodinná,“ je to právě tato.

O tom, jaký titul si v rámci LEGO titulů zvolíte většinou rozhoduje váš vztah k předloze. Upřímně si vlastně nejsem jistý, zda LEGO Jurassic World nebudou nejvíce hrát pamětníci, kteří stále s láskou vzpomínají na ten úžasný pocit, když v kině viděli první Jurský park. Tím spíše, že hra nevychází jen z nejnovějšího snímku Jurský svět, ale obsáhne i předešlé filmy, což skvěle ukázal první trailer.

zdroj: Archiv

Nejnovější články