Lara Croft sestupuje do podzemí, aby se stala legendou v Rise of the Tomb Raider
zdroj: tisková zpráva

Lara Croft sestupuje do podzemí, aby se stala legendou v Rise of the Tomb Raider

22. 9. 2015 10:49 | Video | autor: Honza Konfršt |

Některé záběry z následujícího traileru na Rise of the Tomb Raider jsou sice čirá fantasmagorie, ale na překonávání normálně nepřekonatelného a přežití nepřežitelného jsme si v případě Tomb Raider her zvykli. Na záběrech videa tak můžete spatřit Laru běhající, skákající a drápající se po všemožných překážkách či převisech, především však vidíme Laru jako neohroženou hrdinku, která se již brzy vhrne do dalšího dobrodružství.

Video připomíná nejen krásnou grafickou stránku hry, ale odhaluje také vcelku obstojnou variabilitu prostředí. Těšit se tak lze na sněhové vánice a stopování lidí i zvěře ve sněhu, ale doje i na pouště, hory a podzimní krajinu. Vedle krás přírodních ukazuje video i řadu tajemných mechanismů, zanechaných v herním světě předchozími civilizacemi, které bude Lara muset oživit.

Rise of the Tomb Raider vyjde pro Xbox 360 a Xbox One 13. listopadu tohoto roku. PC verze by se měla objevit na jaře příštího roku, ale jen pro majitele Windows 10. No a majitelé PS4 se dočkají až za rok, tedy během podzimu 2016.

zdroj: Archiv

Nejnovější články