Lagující multiplayer a jiné (veselé) bugy v CoD: Black Ops
zdroj: tisková zpráva

Lagující multiplayer a jiné (veselé) bugy v CoD: Black Ops

10. 11. 2010 18:01 | Video | autor: Petr Poláček |

Call of Duty: Black Ops má svůj start za sebou, nutno říci, že úspěšně, alespoň z hlediska prodejů. S kvalitou herního zážitku už je to však horší. Přestože podle Joshe Olina z Treyarchu hrálo na Xbox Live mulťák nového CoD po pár hodinách prodeje skoro milion lidí a na PC jej v tuto chvíli hraje přes 77 tisíc lidí, vyvstává při čtení diskusních fór a Twitterů otázka, jak moc se přitom hráči baví.

Call of Duty: Black Ops zdroj: tisková zpráva

To platí především pro PC verzi, kterou v multiplayeru sužuje šílený lag (je to i váš případ?), zatímco hráči po celém světě objevují vtipné, divné a někdy i dost nepříjemné bugy ve všech verzích hry. Možnost projít objektem a usadit se v náklaďáku, kde vás pak ostatní hráči nevidí ani nemohou zastřelit je v multiplayerových soubojích docela nepříjemná. Nemožnost pozvat a připojit se do hry k přátelům, kterou zaznamenalo několik majitelů PS3 verze také zamrzí, stejně jako zamrzání celé konzole nebo problémy s frameratem.

Tvůrci zcela jistě všechny zmíněné problémy upraví přes patche, jde však o to, jak dlouho jim to bude trvat, a v jakém pořadí budou chyby opravovat. Kupříkladu problém s lagem v PC verzi se zdá být velmi závažný a koho postihne, ten si multiplayer v podstatě nemůže zahrát. Nezbývá než čekat a v mezičase jednak hlásit Treyarchu všechny možné chyby a bugy, jak o to prosil Dan Amrich z Activision a zároveň se bavit chybkami, které hráči natočili a vystavují na youtube a jiných serverech. Není jich málo, mezi ty nejvtipnější patří zabití tomahavkem, který se třikrát odrazí od stěny, grafický efekt dvojité duhy, skok plavmo z útesu vstříc smrti po dopadu na zem a samozřejmě už zmíněný bug s procházením objektu a ukrytím se v autě. Však se na malou sbírku toho nejlepšího podívejte sami.

Nejnovější články