Kyberpunkový Dex se předvádí novým trailerem a míří na Wii U
zdroj: tisková zpráva

Kyberpunkový Dex se předvádí novým trailerem a míří na Wii U

11. 12. 2013 14:44 | Video | autor: Aleš Smutný |

Skvěle vypadající 2D akční RPG Dex od českých Dreadlocks to ve svém kickstarterovém tažení dotáhlo na skoro dvojnásobek požadované částky a tedy i na stretch goal, který hru přivede na Wii U. V rámci informování komunity Dreadlocks zveřejnili i nový trailer.

Ten se jmenuje Harbor Prime a ukazuje město, v němž se Dex odehrává. Musím říci, že tahle hra prostě vypadá osobitě a má atmosféru. Městská zástavba se střídá s povedenými interiéry, vše má svůj specifický styl a kyberpunk se vším, co k němu patří z videa prostě dýchá.

Mimochodem, pokud Dreadlocks stihnou získal v posledních hodinách 31 tisíc liber, přidají do hry různé zbroje pro Dex, které budou modifikovat její vlastnosti a poskytnou aktivní nebo pasivní vlastnosti. Navíc, každá zbroj bude vypadat jinak a bude mít samozřejmě i o něco jiné animace. Že ale nepůjde jen o přidání nových skinů zbroje ukazuje i to, že každou zbroj si budete muset „zasloužit“ v nové misi, kterou Dredlocks do hry přidají. Tedy pokud se naplní stretch goal. Takže pokud máte zájem, kickstarterový projekt ještě pár hodin poběží.

...

Nejnovější články