Jill Valentine a Hunk ukazují grafiku RESI: Revelations
zdroj: tisková zpráva

Jill Valentine a Hunk ukazují grafiku RESI: Revelations

14. 2. 2013 12:37 | Video | autor: Petr Poláček |

Až na konci května vyjde na PC, PS3, Wii U a X360 port akční hororovky Resident Evil: Revelations z handheldu 3DS, bude vypadat zhruba tak, jak naznačuje v článku plácnuté video se záběry ze hry s Hunkem. Tzn., nebude to žádný výkřik nejmodernější grafiky, ale zároveň ani žádný průšvih a ostuda. Zvlášť, když si člověk uvědomí, že původně hra běžela na dvou displejích handheldu od Nintenda, který rozhodně netrhá rekordy výkonnosti.

Na sérii nových obrázků, které prominentně zabírají ladné křivky Jill Valentine v různých bojových a zdrhacích pózách, se přeci jenom kouká lépe, než na záběry na videu. Nicméně, všichni víme, jak to s vypovídací hodnotnou obrázků je…

RESI: Revelations by jinak mohla zajímat hlavně ty hráče, které poslední dva regulérní RESI tituly trošku zklamaly svým akčním přístupem. Revelations je také hodně akční, ale těch narážek na survivalový koncept prvních čtyř dílů série je v ní přeci jenom dost na to, aby s hrou ve výsledku panovala spokojenost. Tedy, zatím jenom pokud jde o 3DS verzi. Pro připravované verze konzolové (a PC) bude samozřejmě důležitá míra nesprasení portu.

zdroj: Archiv

K tomu je rovněž možné dodat, že Wii U verze hry nebude podporovat Wii Remote ani Nunchuk, pouze Wii U Gamepad. Hra podle vyjádření Mika Luma z Capcomu nebyla vyvíjena s tím, aby podporovala snímání pohybu, a na dodělání této funkcionality zřejmě nebude čas. To je tak, kdyby to pro vás bylo z nějakého důvodu důležité.

Nejnovější články