Jak budete bojovat ve War of the Roses
zdroj: tisková zpráva

Jak budete bojovat ve War of the Roses

6. 4. 2012 13:20 | Video | autor: Adam Homola |

Středověká, hlavně multiplayerová, rubanice War of the Roses nám na aktuálním videu představuje to nejdůležitější - souboje. I když ve hře bude spousta zbraní na dálku (luky, kuše...), tak pro hráče i vývojáře budou velmi důležité souboje na blízko. A jak se můžete přesvědčit hned ze začátku videa, nebude problém udělat nepříteli z obličeje cedník. Pokud byste si přeci jen nechtěli špinit ruce a rádi řešíte věci z dálky, můžete se těšit na aktivní přebíjení známé ze série Gears of War. Každá zbraň na dálku má mít navíc své vlastní aktivní přebíjení, které pro ni bude dávat smysl.

zdroj: Archiv

Střelné zbraně se nebudou lišit jen aktivním přebíjením, ale také svými základními vlastnostmi. Mezi lukem a kuší tak budou zásadní rozdíly - kuše bude výrazně přesnější než luk, vystřelený šíp nebude mít takový oblouk, ale přebíjení bude trvat mnohem déle.

Kromě samotných zbraní se ve videu zmínil senior producent Gordon Van Dyke o respawnech. Ty budou jak statické (a měly by být inteligentní a rychlé), tak dynamické. Ve hře si totiž budete moci vytvářet vlastní týmy a k nim se po smrti budete moci respawnovat. Netřeba tak pro další headshot utíkat přes půl mapy, můžete ho schytat hned po oživení. Což máme všichni hrozně rádi.

Nejnovější články