Intro video z datadisku Heavensward si můžete pustit, i když Final Fantasy XIV nehrajete
zdroj: tisková zpráva

Intro video z datadisku Heavensward si můžete pustit, i když Final Fantasy XIV nehrajete

14. 4. 2015 9:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

První datadisk pro z mrtvých povstalé MMO Final Fantasy XIV připomínají tvůrci ze Square Enix tradičně opulentním CGI filmečkem, který ovšem obsahuje i zásadní příběhové spoilery. Video totiž nabízí záběry, které doposud viděli jen úspěšní absolventi high-level raidu Final Coil of Bahamut z Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, a představuje tak riziko pro ty, kteří se ještě zmíněným obsahem neprokousali, ale mají to v plánu. Pokud něco podobného v plánu nemáte, tak směle do videa.

Datadisk Final Fantasy XIV: Heavensward nabídne krom pokračování příběhu celou řadu obsahových novinek - navýší maximální level z 50. na 60., přinese létající mounty, hratelnou rasu The Au Ra, nová povolání včetně Dark Knight, Machinist či Astrologian, nový městský stát The Holy See of Ishgard, nový high-level raid s názvem Alexander a spoustu dalšího obsahu, o kterém se dozvíte více na oficiální stránce.

A pokud vám nevadí spoilery v okolo se povalující animačce, pak se můžete podívat na oficiálním YT kanálu na video Flames of Truth, které opět spoiluje zásadní momenty příběhové linky raidu Coil of Bahamut ze základní hry. Proto není v článku, raději.

Datadisk Final Fantasy XIV: Heavensward by měl jinak vyjít v červnu tohoto roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články