Instruktážní video z World of Warplanes vyučuje týmovou spolupráci
zdroj: tisková zpráva

Instruktážní video z World of Warplanes vyučuje týmovou spolupráci

22. 8. 2014 16:02 | Video | autor: Adam Homola |

Tvůrci World of Warplanes pokračuje v sérii instruktážních videí výukou možná toho nejdůležitějšího - týmovou spolupráci. Sami toho v boji zmůžete dost, ale teprve v dobře sehraném týmu můžete ovládnout virtuální nebesa. A pokud úplně přesně nevíte, jak se do týmových zápasů dostat, jaké letadlo zvolit nebo v jaké formaci či výšce létat, je nové video určené právě vám.

Formace jsou ve hře různé a liší se nejen podle vašeho leteckého stylu a letadel v týmu, ale též podle zemí. Například Německo létá spíše ve dvojicích nebo po čtyřech, zatímco Rusko preferuje formaci ve tvaru písmene "V", kde letí lídr v čele a po stranách má dva wingmany. Ať už ale letíte jakkoliv, nezáleží podle vývojářů ani tak na počtu letadel, jako spíš na schopnostech pilotů.

Schopnosti pilotů se totiž nesčítají v rámci týmu dohromady, ale rovnou se násobí. Mít tak dobře sestavený tým plný schopných a skvěle koordinovaných pilotů je téměř jistá sázka na vítězství. Vývojáři též doporučují používat hlasovou komunikaci, což je logicky neúčinnější forma domluvy nejen ve World of Warplanes, ale prakticky v každé multiplayerové hře založené na týmové spolupráci. Co úplně v každé hře není, je ovšem výběr letadla podle mapy.

zdroj: Archiv

Některá letadla se jednoduše na určité mapy nehodí, zatímco na jiných mohou excelovat - je potřeba, abyste znali všechny výhody a nevýhody letounu, který si chcete vybrat. Stejně tak neuškodí, když budete mít nastudovanou optimální výšku pro váš stroj. Ne všechny stroje mohou létat ve stejné výšce a jak vám vysvětlí vývojáři v závěrečné fázi videa, některá letadla jsou účinnější, když jsou vysoko, jiná zase níž. I to byste měli ve své formaci zohlednit.

Nejnovější články