Instruktáž z Metro: Last Light hovoří o maskách a zbraních
zdroj: tisková zpráva

Instruktáž z Metro: Last Light hovoří o maskách a zbraních

23. 4. 2013 19:18 | Video | autor: Petr Poláček |

Do třetice všeho dobrého i zlého se vývojáři z 4A Games připomínají se svou postapo střílečkou Metro: Last Light, která vyjde na PC, PS3 a X360 už 17. května. A zatímco první instruktážní video vám prezentovalo herní svět a jeho pravidla v celku a druhé vás upozornilo na nepřátele, tak aktuální třetí (a díky bohu už poslední) se vám pokusí vysvětlit, že bez zbraní a dalšího vybavení prostě ve světě Metro: Last Light nepřežijete. Kdo by to čekal...

Zbraně jsou jasná věc, o těch není třeba nijak obšírně debatovat. Ale třeba taková maska, respektive nutnost nosit při sobě pro delší výlety mimo metro náhradní filtry, to už je jiná věc. Stejně jako multifunkční hodinky, které krom odměřování zbývajícího vzduchu dokáží modrým světlem indikovat, jestli jste pro nepřátele viditelní, nebo se jim můžete v klidu a bez ohrožení ze stínu vysmívat.

Sám jsem zvědavý, jestli hra samotná vůbec bude využití všech těch načrtnutých prvků vyžadovat, což bych si samozřejmě přál. Nerad bych, aby ve výsledku k úspěchu stačilo přesně střílet a rychle se pohybovat. Od toho tu máme jiné hry, že ano.

...

Nejnovější články