IFV Goliath ve videu z BF2142: Northern Strike
zdroj: tisková zpráva

IFV Goliath ve videu z BF2142: Northern Strike

16. 2. 2007 22:22 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Březnový booster-pack Northern Strike přinese do Battlefield 2142 kromě jiného vznášedlo IFV Hachimoto a silně opancéřovaný tank IFV Goliath.

Právě tomu se podrobněji věnuje druhý trailer (18 MB) demonstrující oddolnost vozidla vůči protitankovým střelám i třeba nárazu humvee v plné rychlosti. Tank na zasněženém sídlišti přepadne skupina vojáků, avšak kvůli těžké palbě ze střílen Goliatha neuspěje.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A jak že tento kolos půjde zničit? Producent Kristoffer Bergqvist říká, že schopnost přežití Goliathu tkví v jeho schopnosti se za chodu opravovat. Teprve poté, co hráči zničí všech šest částí opravného systému na povrchu tanku, ho půjde soustředěnou palbou zlikvidovat. Naopak mít IFV Goliath ve vlastním týmu přinese velkou výhodou - bude-li se hráč nacházet poblíž tanku, nejen že mu poslouží ke krytí, ale také zajistí automatické doplnění zdraví a munice.

Přídavek Northern Strike by měl v zahraničí stát 10 euro a u nás 399,- Kč. Pokud za download nebudete chtít platit kreditní kartou, zvažte nákup z GameShopu, kde dostanete pouze papír s přístupovým kódem pro stažení souboru z internetu. Na závěr ještě krátké upozornění pro všechny hráče Battlefieldu 2142 - tento víkend budou na rankovaných serverech přístupné všechny zbraně, včetně těch, které se musí jinak odemykat.
zdroj: ToTheGame, BluesNews

levis

Nejnovější články