Hodina z Warhammer 40K: Eternal Crusade ukazuje pre-alfa verzi hry
zdroj: tisková zpráva

Hodina z Warhammer 40K: Eternal Crusade ukazuje pre-alfa verzi hry

15. 7. 2014 15:17 | Video | autor: Aleš Smutný |

Po představení předplatitelského programu Warhammer 40,000: Eternal Crusade vydali tvůrci hodinový záznam ze streamu, který hru ukazuje v pohybu a základní její vlastnosti. Je třeba říct a zopakovat, že jde o záběry z pre-alfa verze. Vše, co uvidíte je v nedodělaném a často jen elementárním stavu.

Přesto si díky videu můžete udělat slušnou představu, jak probíhají boje ve Warhammer 40,000: Eternal Crusade. K vidění je slibované krytí útoků na blízko a snad i taktičtější souboje, stejně jako pohyb po mapě, kdy se pěchota s jump packy dostane i na vyvýšené prostory. Případně tam může vylézt, pokud je k dispozici cesta s minimem překáže. Boj tedy bude nejen horizontální, ale i vertikální.

Předvedení vozidel je velmi letmé. Vidíte, že jde o holé a nedodělané modely. Je ovšem jasné, že absence Imperiální gardy zabolí, protože se kvůli tomu nedostanete k Leman Russům, Basiliskům, Chimérám apod. Představte si bitvu, kde se na sebe řítí stovky pěšáků doplňovaných desítkami těžkých tanků... Když už máte ve hře techniku, není to zkrátka bez Gardy ono.

Během videa tvůrci odpovídají na otázky z chatu, ale obecně platí, že některé věci se budou teprve rozhodovat a vývoj je skutečně v prvních fázích.

Behaviour Interactive video uveřejňují jako důkaz, že to myslí s transparentností vývoje vážně a chtějí hráče informovat o všech fázích přípravy hry. Warhammer 40,000: Eternal Crusade vyjde v příštím roce na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Nejnovější články