Heroes of the Storm představuje nového "hrdinu" – Butchera z Diabla
zdroj: tisková zpráva

Heroes of the Storm představuje nového "hrdinu" – Butchera z Diabla

30. 6. 2015 15:30 | Video | autor: Aleš Smutný |

Když jsem poprvé nahlédl do bety Heroes of the Storm (viz naši nedávnou recenzi), začal jsem se rozhořčeně podivovat, jak mohli tvůrci opomenout klíčového bosse z Diabla – Butchera. Naštěstí toto provinění napravuje nejnovější patch, který u nás bude aplikován zítra. V rámci „kampaně“ Eternal Conflict se ve hře objeví noví hrdinové z Diabla a zítra to bude právě démon se sekáčkem. Co přinese do hry vám představí následující video.

Butcher je melee assassin a tomu odpovídají i jeho schopnosti. Všechny vám představuje video a názorně ukazuje jejich účinnost a vhodné použití. Od boku mi přijde velmi sympaticky specializovaný a na blízko nesmírně účinný. Stackování „masa“ v podobě krví z obětí mu pumpuje útok a když se k němu přidají vychytávky jako je Ruthless Onslaught, na jehož konci je omráčený cíl a především duo velmi účinných ultimátních schopností, tenhle chlapík by měl zvládat efektivní likvidaci zvoleného protivníka.

Co se týče ultimátek, animace Lamb to the Slaughter, kdy se hrdina marně snaží dostat z řetězu je neodolatelná. Zřejmě ale asi bude Butcher, navzdory své konstituci, poněkud křehčí, kvůli čemuž bude potřebovat používat Butcher's Brand, jinak je z vašeho lítého útoku jen pochod na jatka. Je zjevné, že s Butcherem půjde vymýšlet komba jako je aktivace druhé ultimátky Furnace Blast ještě během Onslaughtu, takže ochromený cíl dostane kromě rány i zásah AoE Blastem.

Myslím ale, že za Butchera nebude tak snadné hrát, protože je díky jeho ofenzivnímu pojetí velmi snadné nechat se unést a dostat se příliš daleko za nepřátelské linie, stejně jako použití jeho schopností vyžaduje přesné cílení. Právě Lamb to the Slaughter je velmi silná, ale jen v případě, že trefí správný cíl. Ale teď už samotné video, které vám vše názorně předvede.

zdroj: Archiv

Nejnovější články