Harvey Smith vysvětluje detaily z traileru na Dishonored 2
zdroj: tisková zpráva

Harvey Smith vysvětluje detaily z traileru na Dishonored 2

2. 9. 2015 19:05 | Video | autor: Aleš Smutný |

Mysleli jste si, že zatím víte o Dishonored 2 vše dostupné? Z omylu vás možná vyvede Harvey Smith, který na videu v článku rozebírá několik scén z prvního traileru na hru a vysvětluje, co a koho přesně vidíte. Jak Smith poukazuje, nic v traileru nebylo vymyšlené, vše má základ ve hře a všechny akce, jež ve hře vidíte půjde i v samotné hře provozovat.

Chlapík v honosném domě (jmenuje se Clockwork Mansion) nese jméno Kirin Jindosh, je přezdívaný jako Velký vynálezce a jedná se o žáka nechvalně proslulého vědce Antona Sokolova z prvního dílu. Jeho dům se nachází na ostrově Serkonos a je tvůrcem v traileru viděných mechanických vojáků. Ačkoliv jde o keramické modely, ve hře potkáme i ty, u nichž na kovové kostře sedí dřevěné tělo.

Důvodem je, že Karnaka, v níž se děj odehrává, má velké zásoby dřeva z obrovitých stromů podobných sekvojím. Jak budete s pokročilejšími variantami mechanických strážných bojovat, můžete jim odsekávat právě dřevěné části těla a odhalovat tak kostru, jež má sama o sobě dosti monstrózní vzhled. Navíc, jak značí dva obličeje, tyto stoje vidí dopředu i dozadu, takže přejeme úspěšné plížení! Propojení s první hrou představuje systém jejich pohonu - běží na importovaný velrybí olej.

Dishonored 2 vyjde někdy příští rok na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články