Gearbox se vyznává ze své lásky k Homeworldu a předvádí nové záběry z remasteru
zdroj: tisková zpráva

Gearbox se vyznává ze své lásky k Homeworldu a předvádí nové záběry z remasteru

10. 2. 2015 12:18 | Video | autor: Aleš Smutný |

Fanoušci vesmírných strategií zcela jistě stříhají metr do vydání Homeworld Remastered Collection. Dojde k tomu 25. února a Gearbox se nás snaží přesvědčit, že sérii Homeworld skutečně miluje. Což není zase tak těžké, protože to řada z nás má stejně. Nové video z vývoje hry se každopádně věnuje právě vzpomínkám na to, co pro jednotlivé členy studia původní hry znamenaly. Jestli tedy máte náladu na malou dávku nostalgie, je video jenom vaše.

Jde samozřejmě o „profesionálně“ pojaté vzpomínání, takže nečekejte nějaké pikanterie ze zákulisí, jde primárně o hru na city. Randy Pitchford dokonce jde tak daleko, že prohlašuje, jak si uvědomil, že je Homeworld ovlivnil při tvorbě některých prvků v Brothers in Arms.

Nicméně celkem věřím tomu, že tahle skvělá hra opravdu před lety tvůrce současného remasteru okouzlila. Navíc video obsahuje spoustu záběrů z původního titulu i z Homeworld Remastered Collection, takže kdo ještě metr do 25. února nezačal stříhat, tak teď nejspíše začne. A o změnách remasteru si přečtěte více v Adamově článku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články